«Азовсталь» працевлаштує більш ніж 160 маріупольських випускників

5 Червень 2012

Металургійний комбінат «Азовсталь» групи Метинвест протягом червня-вересня працевлаштує на підприємство порядка 166 випускників 2012 року з Приазовського державного технічного університету, Донбаського державного технічного університету, Маріупольського механіко-металургійного коледжу, Маріупольського центру професійно-технічної освіти. Усього за останні чотири роки на «Азовсталь» було працевлаштовано порядка 800 маріупольських випускників.

Випускники учбових закладів поповнять трудові колективи основних цехів комбінату: доменного, конвертерного, товстолистового, рейкобалкового, агломерації, коксохімічного виробництва та низки інших підрозділів комбінату. При цьому ще під час навчання у вузі студенти вже отримали перший виробничий досвід у підрозділах комбінату, що відповідає їхньому фаху та майбутній професії.

«Наша компанія зацікавлена у кваліфікованих молодих та перспективних кадрах. І в цьому році, як і раніше, ми зарезервували робочі місця для випускників учбових закладів. Молоді фахівці мають лише проявити старанність у роботі та прагнути до постійного розвитку», — відзначив Енвер Цкітішвілі, генеральний директор ПАТ «МК «АЗОВСТАЛЬ».