Азовсталь профінансував придбання сучасного медичного устаткування

7 Вересень 2012

Металургійний комбінат «Азовсталь» Групи Метінвест виділив понад 280 тис. грн. на придбання сучасного лікувально-діагностичного устаткування для поліклініки №1 міської лікарні №4, яка обслуговує працівників і ветеранів комбінату.

МК «Азовсталь» передав лабораторії поліклініки новітній бінокулярний мікроскоп, який дозволить істотно підвищити швидкість і точність проведення досліджень. Для кабінету функціональної діагностики придбаний сучасний діагностичний комплекс - спірограф, здатний виявляти відхилення в роботі органів дихання.

Також поліклініка отримала від комбінату чотири глюкометри, що підвищить оперативність визначення рівня цукру в крові пацієнтів. За допомогою цих апаратів стане можливою діагностика людей із станом переддіабету, який набагато легше піддається лікуванню. Оновилася і фізіотерапевтична апаратура поліклініки - ультразвуковий інгалятор, апарат діадинамічних струмів, а також апарат ультразвукової терапії.

На сьогоднішній день устаткування вже встановлене, йде його налагодження, і незабаром медичні працівники поліклініки №1 почнуть його експлуатацію.

«Збереження життя та здоров'я співробітників - це пріоритетне завдання нашого підприємства. Придбання комбінатом сучасного медустаткування для поліклініки №1 дозволить на більш високому рівні проводити діагностику та лікування професійних і загальних захворювань. Ми продовжимо здійснювати інвестиції в сферу охорони здоров'я, щоб наші співробітники отримували найякісніше медичне обслуговування», - відзначив Енвер Цкітішвілі, генеральний директор ПАТ «МК «АЗОВСТАЛЬ».