Маріупольські металурги знову в лідерах

29 Травень 2015

Металургійний комбінат «Азовсталь» визнано лідером Трудового суперництва серед металургійних підприємств Групи Метинвест. Кращих металургів нагороджували топ-менеджери компанії та зірки ФК «Шахтар» в Залі Чемпіонів НСК «Олімпійський».

Трудове суперництво – один з головних мотиваційних проектів Групи Метинвест. Він відкриває для компанії і підприємств можливість знизити витрати, підвищити якість продукції, поліпшити безпеку на робочих місцях.

За підсумками минулого року колектив «Азовсталі» досягнув кращих результатів в Металургійному дивізіоні і здобув Кубок чемпіона.

Серед учасників урочистої церемонії нагородження азовстальську делегацію представляли працівники цеху ремонту металургійного устаткування і ділянки методичних нагрівальних печей товстолистового цеху. У 2014 році саме ці колективи стали кращими на підприємстві, продемонструвавши  високий професіоналізм та волю до перемоги.

Генеральний директор МК «Азовсталь» Енвер Цкитишвили:

— Усе нове - це добре забуте старе. Колись у нас були соцзмагання, на яких визначали кращих по професії, кращих бригадирів, кращі підприємства. Потім це все зійшло у небуття. Але людині властиво доводити, що вона може зробити щось краще. Тому в нашій компанії відродилася ідея Трудового суперництва. Воно дозволяє нам бачити кращих, розуміти, чого ми досягли. Перемога в Трудовому суперництві комбінату «Азовсталь» - це заслуга кожного співробітника, який своєю працею і відповідальним відношенням до роботи допомагає підприємству день у день ставати краще. Наш колектив - це команда професіоналів, яка ставить перед собою амбітні цілі та успішно їх досягає.

Нагадаємо, що раніше команда фахівців рейкобалочного цеху комбінату «Азовсталь» стала срібним призером Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності прокатників імені І.Т. Ротару.

ПАТ "МЕТАЛУРГІЙНИЙ КОМБІНАТ "АЗОВСТАЛЬ"  – це сучасне високотехнологічне підприємство, що виробляє широкий спектр металопродукції: сляби, сортовий і фасонний прокат, рейки залізничні, рейкові скріплення, квадратну заготовку, товстий лист, продукцію з металургійних шлаків. Виробничі потужності комбінату дозволяють виробляти на рік більше 5,5 млн. тонн чавуну, більше 6,2 млн. тонн сталі (мета - досягти 7 млн. тонн сталі на рік), більше 4,4 млн. тонн прокату. Проектні потужності з виробництва рейкових скріплень становлять 285 тис. тонн на рік, помольних куль - 170 тис. тонн на рік.

МЕТІНВЕСТ міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній, що управляє кожною ланкою у виробничому ланцюзі створення вартості, від видобутку залізорудної сировини і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової металопродукції. До структури Групи входять видобувні і металургійні підприємства, що знаходяться в Україні, Європі та США, а також мережа продажів з охопленням всіх ключових світових ринків. Група Метінвест складається з металургійного та гірничодобувного дивізіонів. Згідно з стратегічним баченням Групи, її метою є стати провідним європейським вертикально інтегрованим виробником сталі зі стійкими показниками зростання і прибутковості, незважаючи на циклічність ринків, і забезпечувати прибутковість інвестицій вище галузевих стандартів. В 2014 році, Група отримала US $ 10,5 млрд. виручки, рентабельність за показником EBITDA склала 26%.

Основними акціонерами Компанії METINVEST B.V. (Холдингова компанія Групи Метінвест) є Група СКМ (71,24%) і Група СМАРТ (23,76%), які беруть участь в управлінні Групою на партнерських засадах.

ТОВ "МЕТІНВЕСТ ХОЛДИНГ" - керуюча компанія Групи Метінвест.

Додаткова інформація доступна на сайті www.metinvestholding.com